Though I have and will continue to publish my work in English, for multiple reasons, I do welcome invites in my native language (Romanian). I have listed and linked them below, for my fellow Romanians who do not speak English.

 

Prezentare în limba română

Deși am publicat și voi continua să public munca în limba engleză, din mai multe motive, primesc și onorez cu drag și invitații la dialog în limba română. Le listez mai jos:

  1. Discurs TEDxConstanța – 2017
  2. Luana Show – emisiune pe Canal 33
  3. 5amclub.ro – club de dezvoltare personală
  4. Pătratul Roșu – podcast
  5. Eropedia.ro – podcast
  6. IleanaAndrei.ro – blog
  7. Interviu Sori cu Luna – podcast

Restul materialelor mele, atât de pe canalele social media cât și cele accesibile contra cost, au fost și vor rămâne în limba engleză.

Am ales acest lucru din momentul lansării muncii mele. Formările mele au fost în limba engleză și într-un spațiu internațional—în România la acel moment (2014-2016) nu existau programe de certificare pe acest domeniu.

De asemenea, nevoia de dezvoltare în acest domeniu este mult mai asumată pe plan internațional, iar această muncă trebuie să fie sustenabilă pentru a o putea continua.

Nu în ultimul rând, am dorit filtrarea unor comentarii necorespunzătoare și a unor atitudini lipsite de respect, încă ubicue în spațiul public și gratuit românesc.

Vă urez ascultare plăcută!

 

 

În cadrul programului sexDOJO™ pentru femei, predat exclusiv în limba engleză, ofer sprijin și facilitez practici personale. Femeile lucrează activ la înțelegerea propriei plăcerii, practici pentru planșeul pelvin și la descoperirea propriilor circuite erotice. Alături de mine, femeile își construiesc și apoi întrupează propria viziune asupra vieții intime și sexuale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.