Am pornit acest drum dintr-o căutare personală.

Nu aveam un partener dar cu toate acestea îmi doream să mă dezvolt în planul intim. Iar pentru mine acest lucru nu însemna promiscuitate.

Din carte în carte, din documentar în documentar, din vlog în vlog, am ajuns la cursuri de formare în sexualitate umană. Toate în străinătate. De atunci nu am încetat să învăț, să caut orice cunoștințe, tehnici sau informații pe care să le pot proba fără să fiu promiscuă. Pare paradoxal, dar cu toate acestea societatea nu are repere sănătoase în sexualitate.

Intenția mea este să aduc aceste lucruri în jurul meu, celor care își doresc să afle mai mult pe acest plan sau pe care îi poate chiar ajuta să își depășească anumite obstacole.

Valori

Misiune:

Să ajut bărbați și femei să își dezvolte sexualitatea și eroticul în viața proprie.

Obiective:

 1. Să construiesc o comunitate online de oameni interesați în dezvoltarea sexuală
 2. Să construiesc evenimente și programe care să adreseze nevoi reale de creștere
 3. Să furnizez inclusiv resurse gratuite despre educația sexuală
 4. Să aduc subiectul dezvoltare sexuală (prin coaching) în atenția publicului larg

Valori:

Curaj

Discreție

Creștere

Înțelegere

Rezultate

Rezultate:

97 oameni au lucrat cu mine (95 femei, 2 bărbați)

2016

 • 6 participanți la Grupul Zero
 • 7 participanți la primul eveniment în Octombrie (găzduit la Mind Evolution Society București)
 • 4 participanți la o sesiune demo în Octombrie (la Dance Room București)
 • 33 participanți la o clasă demo de (la Suntuncopac Yoga Studio & More)
 • 8 participanți la Templele erotice pentru femei (octombrie și noiembrie)
 • 11 participanți la Templul masaj genital masculin (decembrie)

2017

 • 4 participanți la Templul masaj genital masculin (3 la sesiunea de grup, 1 separat)
 • 2 participante la Templu masaj feminin Feminine Massage (fiecare individual)
 • 15 participante la clasa de sexualitate (la Suntuncopac Yoga Studio & More)
 • 3 oameni la coaching individual (2 femei, 1 bărbat)
 • 4 participante la Templul Erotic pentru femei (aprilie 2017)

Social Media

YouTube

 • 100 abonați
 • 59 video-uri
 • 12.682 vizualizări

Cele mai urmărite clipuri:

1. Primul grup de sexualitate (grupul zero):

2. Anal Sex | For Open-Minded People

3. Ecosexuality

Facebook

 • 609 like-uri
 • 629 urmăriri

Postările cele mai urmărite:

1. Anunțul primului grup de lucru în sexualitate (28 iulie 2016) - 3961 reach:

2. Video-ul oficial pentru Templul erotic pentru femei, (15 septembrie 2016) - 3050 reach:

3. Impresii după primul grup de lucru în sexualitate (4 august 2016) - 2823 reach:


4. New Year's Vlog about Sexual Maturity on January 1st 2017 - 2711 reach:

5. Anunțul Templului masaj genital masculin (21 noiembrie 2016) - 2587 reach:

6. Distribuirea unui articol publicat în comunitatea online AVANTAJE - 2491 reach:

7. Anunțul seriei de vloguri „Guy Challenge” - 2373 reach:

Instagram

 • 111 postări
 • 658 abonați

Blog

 • 4.375 vizitatori unici
 • 5.820 sesiuni
 • 17.890 vizualizări de pagină
 • 01:58 timp mediu petrecut pe pagină
 • 3,07 pagini per sesiune

Testimoniale

Despre Liana Buzea, am aflat din activitatea ei de responsabilitate socială în domeniul ecologiei. Ulterior aveam să aflu că ea are o specializare puțin cunoscută în România: sexological bodyworkwer. Știam la vremea respectivă că există conceptul de inteligență erotică și că aceasta poate fi explorată și cultivată în cadrul unor cursuri, dar eram destul de sceptică, mai ales că la noi lucrurile pot derapa foarte ușor înspre lucruri sordide, când e vorba despre sexualitate.

Liana nu are nimic din look-ul unei femei fatale care să dea sfaturi în materie de sex, dimpotrivă e o tânără femeie instruită, cultivată, cu un limbaj elevat, așa cum s-a dovedit ulterior și prin scriitura ei. Am invitat-o să se alăture comunității online a brandului Avantaje, pentru a susține o serie de articole legate de dezvoltarea sexuală și erotică. Articolele ei sunt un excelent prilej de introspecție, indiferent dacă ești singură sau într-o relație de cuplu. Și dărâmă destul de multe mituri legate de sex, așa cum ne-am obișnuit noi să îl abordăm, sau cum am fost obișnuiți să îl tratăm. De regulă, cam la extreme – prea pudibond sau prea trivial. Și cum calea regală e cea de mijloc, Liana se situează cred eu în zona corectă de abordare a acestui subiect prea delicat, prea tabu, prea mistificat sau prea exagerat.

Daniela Palade Teodorescu

Redactor Șef - REVISTA AVANTAJE

Pentru mine Templul Erotic a venit într-o perioadă de căutare a propriei feminități. A fost o încercare, o testare a limitelor, de a vedea dacă pot discuta despre lucruri intime cu persoane necunoscute. Discuția s-a purtat într-un cadru intim, sigur, fără rigori și preconcepții sociale. A fost o limită pe care am reușit să mi-o depășesc fără nici un efort, a venit de la sine, iar asta mi-a dat încredere în mine și în puterea feminității mele. Iar Liana este o persoană caldă, apropiată, sensibilă și delicată, un om frumos pe care îmi doresc mult să mi-l păstrez ca prieten.

Andreea

Am descoperit informații noi și tutile. Pentru prima dată am făcut și o meditație în timp ce am participat la Templu.

Livia

Experienta la Templu a fost una foarte plăcută și utila. Recomand participarea oricui vrea noi experiențe și totodată sa descopere și sa învețe mai mult despre sine și despre ceilalti.

Irina

O cunoșteam pe Liana de mult timp, din alt context, și m-am bucurat să o redescopăr în această ipostază. Sunt de părere că în România încă nu se discută destul sau suficient de deschis chestiuni ce țin de sexualitate. E încă un fel de tabu. Din fericire, lucrurile încep să se schimbe. Am participat la Templul de masaj genital masculin, nu am putut să mă alătur grupului și atunci Liana s-a întâlnit doar cu mine. Experiența Templului în sine a fost foarte confortabilă, m-am simțit în largul meu, am pus întrebări și am primit răspunsuri, am aflat multe lucruri pe care nu le știam sau pe care doar le intuiam. A fost ca și cum aș fi pus piesele unui puzzle cap la cap și ele s-ar fi îmbinat perfect într-o imagine de ansamblu coerentă. Am aplicat ceea ce am aflat destul de repede, cu soțul meu, și a fost o experiență nemaipomenită. Nu a fost doar o experiență sexuală, ci ceva mult mai profund de atât, o intimitate sexuală și spirituală în simbioză perfectă.

Recomand tuturor Templele și întâlnirile organizate de Liana. E o experiență mult mai intimă și umană decât să citești informațiile astea pe internet.

Miruna

Pentru mine intalnirea cu tine a fost o poarta deschisa catre o lume pe care o intuiam, dar despre care nu aveam curajul sa ma informez. In primul rand am aflat ca exista astfel de cursuri, foarte utile si astfel de oameni ca tine, curajosi si fara frica de etichete :)

Mi-a placut: - de tine ca persoana: privesti si prezinti lucrurile ca un profesionist, fara vulgaritate si stanjeneala, ca esti directa si spui clar cum si ce (inclusiv cum te-ai simtit tu si ce te-a marcat pe tine), ca ai curaj - ca am invatat o groaza de lucuri noi, terminologie, - ca am invatat multe despre mine; unde ma situez cai si profil sexual - si am apreciat bibliografia si am si citit o parte (urmeaza si restul) - cadrul in care s-au tinut intalnirile, ai incercat sa gasesti varianta cea mai buna si mai prietenoasa - ca ai transmis si te-ai asigurat ca am inteles si a ajuns la noi informatia (inclusiv mailurile de dupa sunt mai mult decat binevenite) - ca am invatat anatomie, unele imi erau neclare , dar m-am lamurit. - ca am aflat despre obiceiuri sexuale de care habar nu aveam - imi place si admir faptul ca ai principii legate de relatii, principii si nu fixisme :) si mai ales ca vezi un sens intoate si ca faci cu implicare ce faci - ca ai incercat sa formezi un grup si sa ne aduci impreuna , socializarea face tare bine si schimbul de impresii la fel :)

Legat de cum m-am simtit: m-am simtit normala si asta a fost un punct de cotitura pentru mine :). Normala in sensul ca este absolut ok sa aleg orice comportament intim ma face fericita (bineinteles fara sa ii ranesc pe ceilalti); Tu, pentru ca stii mecanismele mintii noastre , m-ai linistit. Desi suntem clasabili , suntem diferiti si nu intotdeauna intelesi, m-am simtit mult mai bine sa vorbesc cu tine (avizata in domeniu :) despre sex decat cu prietenele mele (subiective in domeniu :). Uneori nu e suficient sa povestesc doar cu iubitul si , pana la tine, nu am avut cu cine (acum ceva ani, cea mai buna prietena a mea mi-a zis ca sunt obsedata si toata ziua ma gandesc numai la sex , asa ca nu am mai vorbit nimic de asta cu ea; dupa un timp mi-am dat seama ca era un stres pentru ea pentru ca nu avea o relatie intima cum isi dorea si asta o frustra)

Una peste alta, cursul tau mi-a dat curaj sa ma manifest: am aflat unde sunt si , mai ales, ce imi place. Sunt multe lucruri practice pe care inca nu le-am incercat si mi-ar placea sa le fac si ma bucur ca te pot intreba despre ele. Ma simt mai libera (de ex: inainte nu vocalizam nimic, acum scot sunete in momentele intime, am invatat sa cer ce am nevoie de la celalalt); ma simt mult mai impacata cu mine (eram o struto-camila pentru ca societatea iti cere sa fii femeia- barbata si nu ma prindea rolul asta pentru ca sunt femeie pana in maduva oaselor si acum imi asum asta), dar imi dau seama ca trebuie sa gestionez cumva toate astea, sa nu ma pierd in ele si sa nu ma ia pe sus. Mi-ar placea sa continuam intalnirile, eu una am multe de aflat si incercat si mi-am propus sa caut sa cunosc cat mai multe legate de sex (fara sa fac din asta un scop in viata ci pur si simplu sa ma educ constant pentru ca e o parte importanta din viata mea care imi aduce multa fericire si bucurie :)

Recomand tuturor Templele și întâlnirile organizate de Liana. E o experiență mult mai intimă și umană decât să citești informațiile astea pe internet.

Camelia

Aștept cu plăcere să ne cunoaștem în cadrul templelor!

Când ne deschidem sexual, ne deschidem pe toate planurile vieții!